No bios installed

System Utilities Question

when booting a dell poweredge 2550 server that the drives were cleaned of all info I see in the bootup that "No BIOS is Installed"
There is a RAID controller but when i go into this I get the message that there are no drives.
There are two hard drives both with green lights when the power is on

Default Text
 

Verified Answer?

The member who asked this question verified this comment provided the solution that solved their problem.

by:Posted on 2009-07-16 at 12:01:58ID: 24872529

This content is available to Experts Exchange members

See the answer now
with your Free 30 Day Trial

Get unlimited access to solutions & experts

  • 4,169,477 solved questions
  • 3,805 articles & videos
  • 15,413 tech experts

Get Access Now

Trusted by Thousands of Top Companies

  • CVS
  • IBM
  • Boeing
  • US Army
  • Kaiser
  • RalphLauren
  • Xerox
  • Cox
  • BlueCross
  • Accenture
  • Sony
  • Toyota
  • Allstate
  • Att
  • TomTom
  • BBC
  • Raytheon
  • Wells Fargo
  • US Navy
  • Direct TV
  • FootLocker
  • Nikon
  • BritishCouncil
  • TS Army
201501-LO-Qu-029

Related Questions We have nearly 4 million solutions here.

See More Computer Servers Solutions

Experts Exchange powers the growth and success
of technology professionals worldwide.

  • Solve

    Experts Exchange is the tech professional’s trusted, on-demand resource for solving difficult problems, making informed decisions, and delivering excellent solutions.

  • Learn

    With unparalleled access to technical experts, verified real-world solutions, and diverse educational content, Experts Exchange enables personalized development of technology skills.

  • Network

    Experts Exchange gives you the professional exposure and valued relationships key to building the career you want.

Join the Network Today

See Plans and Pricing