OSX Leopard 10.5 Deploy Studio - machine keeps restarting

    Question by:


    Hello all - I have had yet another zaney adventure with imaging macs!
    So I am using deploy studio which til this point has been working great.
    However, I am imaging an imac 10.5.8 I have the image machine ready and have booted to the deploy studio netboot and created the master 3 times now.  
    Afterwards when I deploy it to other imacs they all automatically restart every 1-2 minutes or so.
    Anyone have any idea what could be causing this?
    I have imaged macbooks and they are not showing this symptom.
    Good Question?

    Verified Answer?

    The member who asked this question verified this comment provided the solution that solved their problem.

    by:Posted on 2010-08-27 at 01:23:55ID: 33539883

    This content is available to Experts Exchange members

    See the answer now
    with your Free 30 Day Trial

    Get unlimited access to solutions & experts

    • 4,169,477 solved questions
    • 3,805 articles & videos
    • 15,413 tech experts

    Get Access Now

    Ask Your Tech Question. Get Expert Solutions.We will email you when an expert has commented on your question.

    We will never share this with anyone. Privacy Policy Terms of Use

    Select topics

    You may select up to five topics.

    Top Expert Contributor

    Essential articles and videos from the Experts

    More valuable questions with Expert answers


    RELATED TOPICS view all topics

    1. Apple OS
    2. Apple Software
    3. Apple Hardware
    4. Apple Networking
    5. Exchange
    6. Outlook
    7. Windows 2003 Server
    8. Active Directory
    9. Web Browsers
    10. Apple Programming