Location
  • San Luis Obispo,
  • California,
  • United States

Top Contributors

overflow text stops button from working

FF 38.0.5
W7 Ult

I haven't seen this one mentioned yet, but I could have missed it.
I noticed this while trying to Embed a pic.  Might be because of the survey. I haven't check that, yet
scrolling down a bit, moves the Browse button, and it works again.
fun   ; )
View Previous CommentsLoad All Comments (8)
 
Rank: Master

Expert Comment

Netminder2015-10-27 10:58 AMID: 1798194
Ooops... sorry... didn't see them.

I assume you were creating a discussion, as opposed to posting a comment, correct?
0
 
Rank: Genius

Author Comment

_2015-10-27 04:14 PMID: 1798634
correct.
It doesn't happen every time you go to Embed a pic.
Only when the button and addy are aligned, and the addy's length 'overlaps' the button (the survey might be changing the spacing just enough to cause it, whereas with no survey, the addy never get anywhere near the button).
Scroll the page a bit to move the addy off the button, then the button works fine.
0
 
Rank: Master

Expert Comment

Netminder2015-10-27 06:52 PMID: 1798834
0
 
Rank: Genius

Author Comment

_2015-10-27 08:26 PMID: 1798914
yes please.  

Thank you much.    : )

fwiw - I think dbrunton ran into this, also:
Had the same problem and did a page refresh and it went away.  Thought it was a bad page load by the browser.
0
 
Rank: Master

Expert Comment

Netminder2015-10-27 08:36 PMID: 1798938
Added to the report... thanks.
0
 
Rank: Master

Expert Comment

Netminder2015-11-02 01:24 PMID: 1809095
This one's on their list; as soon as I get an update on the priority, I'll let you know...

N
0