We help IT Professionals succeed at work.

Playback whit ActiveMovie 1.0

sylvaind
sylvaind asked
on
Medium Priority
255 Views
Last Modified: 2013-12-03
Hi, my problem is when I want to make more than
one (1) playback in a DirectX 3.0 application using ActiveMovie 1.0 for playback, my main window goes in minimize state to the task bar.

I make the playback in my main window, I have to use the function  put_Owner((OHWND)m_hWnd) from the interface IVideoWindow then use the function put_WindowStyle(WS_CHILD|WS_CLIPCHILDREN| WS_CLIPSIBLINGS); from the same interface.

It's play like i suppose everything it's fine....

But when I want to playback again here's the problem and my mainwindow goes in minimize state in the task bar.

Everytime I play a media I initialise every interface the when I it's over I release all interface and before I close the graphbuilder interface I put the Owner of the window to NULL like this put_Owner(NULL); from the interface IVideoWindow.


One more thing do you know where I'll can found the beta version 2.0 of ActiveMovie.

Thank You for your help, Sylvain....
Comment
Watch Question

Commented:
I think this will work:

Find the handle to your main window.

Enumerate child windows.

SetFocus to the one you want.
post a SW_MAXIMIZE message to it.

V

If this doesn't work, post more code.

Not the solution you were looking for? Getting a personalized solution is easy.

Ask the Experts
Access more of Experts Exchange with a free account
Thanks for using Experts Exchange.

Create a free account to continue.

Limited access with a free account allows you to:

  • View three pieces of content (articles, solutions, posts, and videos)
  • Ask the experts questions (counted toward content limit)
  • Customize your dashboard and profile

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

OR

Please enter a first name

Please enter a last name

8+ characters (letters, numbers, and a symbol)

By clicking, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.