• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 294
  • Last Modified:

Segment loader error

Can any one help me with this? I think it's an extension problem but I can't seem to remember what I installed last to take it out.  All my inits seem to be loading and then at the last one I crash and have to re-boot with out the extensions loading at all.
1 Solution
Use the Extensions Manager to help you. If you hold down the Space Bar at startup the EM will come up. Turn off half the Extensions and/or Control Panels and let it continue. If you do not crash, the offending init (Extension) or cdev (Control Panel) is in the batch that you turned off. If you crash, the reverse is true. Keep dividing by two the number of inits and cdevs that are turned on (the activated set should contain the offender) until you have only one. Then you can remove it. Divide and conquer.
-Good Luck, TheHub
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now