FrontPage 98 theme problem

I created my own theme using FrontPage and it was working find until today.
I made some changes to the graphics and saved the theme. When I tried to
apply it in Front Page I got the following message:

Front Page Explorer
An unexpected error occured accessing your Front Page web files. Authors -
if authoring against a web server, please contact the webmaster for this
server's site. Webmasters - please see the server's system log for more
details.

I am not on a server, just my own home computer running Windows 95 on a 120
mhz pentium Dell computer.

If I apply one of the built in Front Page themes it works fine.When I
reapply my theme it appears to apply ok but in "Preview" or "Preview in
Browser" mode there is no text visible on any of the buttons or headings.
The body text is ok!

In "Normal" mode in Front Page Editor, the heading is ok and the names are
on the horizontal buttons (The vertical buttons just say "button").

What have I done wrong to mess up my theme? I anxiously await your reply!!

Now, when I try to open my website in FrontPage I get this message:
"The server "" timed out. The current request did not complete successfully."
My files are still there but I can't open any of them. HELP!!

Thanks
calvinbAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

OttaCommented:
> Authors - if authoring against a web server,
> please contact the webmaster for this server's site.
> Webmasters - please see the server's system log
> for more details.

Since you are the "author" and the "webmaster"
of your own computer,
look for 'log' files on your own hard-drive.
0
calvinbAuthor Commented:
I found the log file. It says:
24 Mar 1998 19:50:43 -0400:  Error #80002 Message: System exception: access violation.
24 Mar 1998 19:50:43 -0400:     (OS Error #-1073741819 Message: exception occurred at 0x67fa1d45)
What does this mean?

0
OttaCommented:
An "access violation" means that some software
tried to access some location in the computer's RAM
which was not "owned" by the program;
i.e., like trying to read the newspaper
currently owned & held by the person sitting
next to you on the bus -- the person owns
that copy of the newspaper, and will not
allow you to access it.


0
Exploring SharePoint 2016

Explore SharePoint 2016, the web-based, collaborative platform that integrates with Microsoft Office to provide intranets, secure document management, and collaboration so you can develop your online and offline capabilities.

dtymesCommented:
I have had this EXACT problem and am trying to find a solution myself.  I have been able to work around not being able to open the web, but have not found the cause of the problem, other than it has to do with some element of a custom designed theme.  I should have a complete solution later this afternoon.
0
calvinbAuthor Commented:
I still can't open my files!
0
bigelosCommented:
calvinb,
Back up your data files and reinstall FP.
0
dtymesCommented:
DON'T backup & reinstall:  to reopen the website simply delete (and you don't need to back it up) the directory in your web with the name of the problematic theme, under the _themes directory.  So, if your them is called "custom", look for the /_themes/custom directory and delete it.  Then, open your web and switch the theme.  I still haven't figured out what part of the custom theme causes problems, but it seems to have something to do with the button elements.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
calvinbAuthor Commented:
Thank you very much! I deleted the directory as you recommended and now I can open my web page again. Thanks.
When I first open the page in the Editor, it looks fine. When I go to Preview mode or Preview in Browser mode I lost all the buttons in the first (index.htm) page and the text on the buttons in all the other pages - the buttons are there.
I checked the frontpg.log and this message is there:

27 Mar 1998 19:25:08 -0400:     (OS Error #-1073741819 Message: exception occurred at 0x67fa1d45)
27 Mar 1998 19:25:08 -0400:  Received empty response from Microsoft FrontPage Server Extensions

If you discover the rest of the solution, please let me know. I appreciate being able to open my files again. I thought I was going to have to start over.

0
dtymesCommented:
I need to create a number of custome themes myself (not too many people want to use "stock" themes that could be used by hundreds) so I will definitely be continuing to search for the root of this problem!  Please let me know if you find a solution first, thanks.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Web Development

From novice to tech pro — start learning today.