PWS Cant be Installed

I downloaded Personal Web Server (version 4) from MicroSoft, but setup does not allow installation, it insists on telling me :
"Setup has detected that you don't have TCP/IP installed. This option cannot be installed as a result."
My machine is not connected to any network thou, but i do have TCP/IP drivers installed.  
What's wrong, have i forgot something...?
TManAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

percynCommented:
Try to uninstall and re-install the TCP/IP protocol.
Also make sure that this protocol is bound to some device like your modem or network card.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
hkpCommented:
If you don't have any adapter. Simply, select the "MS Loopback adapter" when installing TCP/IP.

:-)
0
percynCommented:
That's fine....
But if you have a modem, you can use that with the "Dial Up Adapter".
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Web Development

From novice to tech pro — start learning today.