Solved

vids:cvid has gone missing!!!

Posted on 1998-08-26
2
160 Views
Last Modified: 2013-12-16
I can't run any avi files.  Missing the decompressor. can you help.
0
Comment
Question by:podzol
2 Comments
 
LVL 5

Accepted Solution

by:
theh95 earned 100 total points
ID: 1757970
Try to remove the avi driver and then reinstall the AVI driver.

0
 

Author Comment

by:podzol
ID: 1757971
found it had not been installed in the first place!  Thanks for the help anyhow!
0

Featured Post

Courses: Start Training Online With Pros, Today

Brush up on the basics or master the advanced techniques required to earn essential industry certifications, with Courses. Enroll in a course and start learning today. Training topics range from Android App Dev to the Xen Virtualization Platform.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Recently Microsoft released a brand new function called CONCAT. It's supposed to replace its predecessor CONCATENATE. But how does it work? And what's new? In this article, we take a closer look at all of this - we even included an exercise file for…
If you get continual lockouts after changing your Active Directory password, there are several possible reasons.  Two of the most common are using other devices to access your email and stored passwords in the credential manager of windows.
This video Micro Tutorial explains how to clone a hard drive using a commercial software product for Windows systems called Casper from Future Systems Solutions (FSS). Cloning makes an exact, complete copy of one hard disk drive (HDD) onto another d…
Get a first impression of how PRTG looks and learn how it works.   This video is a short introduction to PRTG, as an initial overview or as a quick start for new PRTG users.

776 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question