Solved

Installing an ISA  Plug & Play modem - SVEC 56K/V.90

Posted on 1998-08-30
1
194 Views
Last Modified: 2013-12-27
Weird problem when I install the new modem and restart windows detects the new hardware and prompts for the installation.  I install the drivers and after the installation is complete, the modem works fine until I shut the computer go away for a few hours and try to start the computer again at which time the copmuter will not boot up until I remove the newly installed modem.

Any help will be appreciated
0
Comment
Question by:zlavin
1 Comment
 
LVL 12

Accepted Solution

by:
Otta earned 50 total points
ID: 1144752
In "Control Panels", remove the modem, and remove all the COM
ports (except for the COM port which your mouse uses).

Then, shutdown, power-off, power-on
and then reboot Windows, letting it "detect new hardware".
0

Featured Post

Is Your Active Directory as Secure as You Think?

More than 75% of all records are compromised because of the loss or theft of a privileged credential. Experts have been exploring Active Directory infrastructure to identify key threats and establish best practices for keeping data safe. Attend this month’s webinar to learn more.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Broadband over Power Lines Broadband over Power Lines is the technology of transmitting computer data through power lines. This method of connectivity allows the user to have access to the internet without having to rely on additional cables, suc…
Hi there, This article summarizes what you need if you are going to set up your home or small business Network Attached Storage (NAS) to be accessible from the internet. Of course there are configuration differences based on your NAS or router ma…
This Micro Tutorial will give you a basic overview how to record your screen with Microsoft Expression Encoder. This program is still free and open for the public to download. This will be demonstrated using Microsoft Expression Encoder 4.
Windows 10 is mostly good. However the one thing that annoys me is how many clicks you have to do to dial a VPN connection. You have to go to settings from the start menu, (2 clicks), Network and Internet (1 click), Click VPN (another click) then fi…

920 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

14 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now