?
Solved

MIA

Posted on 1998-09-23
6
Medium Priority
?
137 Views
Last Modified: 2010-04-27
I've got a strange problem with some of my e-mail messages: when I open the message, some of the letters are missing! When I minimize and then maximize the message, the letters are back again! This also happens in MS Word attachments. Can anybody help?
0
Comment
Question by:willemnel
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
6 Comments
 
LVL 1

Author Comment

by:willemnel
ID: 1010760
Edited text of question
0
 
LVL 2

Expert Comment

by:tylox
ID: 1010761
I wish I knew what causes the problem...I`ve gotten complete
"Ghost" emails where the entire message body was missing, but
could be read by clicking "properties", "view source". I`m tag-
ging myself onto this question because I`M curious about this,
ALSO. Our problems may be related.
0
 
LVL 3

Expert Comment

by:arnond
ID: 1010762
which OS are you using ? what kind of system do you use ?
these things a needed for me to start thinking of an answer to your problem.

0
WatchGuard's M Series Appliances - Miecom Approved

WatchGuard's newest M series appliances were put to the test by Miercom.  We had great results and outperformed all of our competitors in both stateless and stateful traffic throghput scenarios! Ready to see how your UTM appliance stacked up? Download the Miercom Report!

 
LVL 7

Expert Comment

by:MATTCEI
ID: 1010763
Try setting your display to 640 X 480 X 16 (the 16 colors is important).If that cures it,go for an updated video driver.
0
 

Accepted Solution

by:
alupton earned 10 total points
ID: 1010764
It's interesting that you seem to only notice it in your email and/or attachments, but I do agree with MATTCEI, that you should try to verify your driver by setting your max colors to 16; however, even if you still have the problem, your issue could still be driver related. Often, "default" drivers with NT and 95 fail to take advantage of a particular video board's features. I had almost the exact problem on an NT system with a Matrox board using old Matrox drivers. Updating the driver not only cured it but increased my video speed as well.
0
 
LVL 1

Author Comment

by:willemnel
ID: 1010765
I'll accept this answer, although it does seem strange to me that the problem ONLY occurs in e-mail related documents. Because the letters are only missing sometimes, and I can't run my screen in 16 colors for long periods (some of the programs I use need 256 colors), it makes it difficult to see whether this is the right solution or not. I'll give it try, though.
0

Featured Post

Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

I use more than 1 computer in my office for various reasons. Multiple keyboards and mice take up more than just extra space, they make working a little more complicated. Using one mouse and keyboard for all of my computers makes life easier. This co…
New style of hardware planning for Microsoft Exchange server.
Visualize your data even better in Access queries. Given a date and a value, this lesson shows how to compare that value with the previous value, calculate the difference, and display a circle if the value is the same, an up triangle if it increased…
In this video, Percona Solutions Engineer Barrett Chambers discusses some of the basic syntax differences between MySQL and MongoDB. To learn more check out our webinar on MongoDB administration for MySQL DBA: https://www.percona.com/resources/we…

765 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question