• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 340
  • Last Modified:

Compaq Presario w/56K Rockwell HCF & Mindspring (ISP)

Presario 5140, running Win98.  Rockwell HCF 56K KFlex V.90.
Mindspring is my ISP.

I can't get this combo to work.  Mindspring & Compaq both
tried everything (updated Compaq with SP for Rockwell,
init strings, etc.).  Occasionally it works but only once.
Please don't answer unless you have this specific combo
working, in which case please tell me exactly how you have
it setup.  I'm fairly knowledgable in this area and have
tried most of the obvious things.

Thanks,
Jason
0
jff
Asked:
jff
  • 2
1 Solution
 
npepperCommented:
Try the following init strings:

AT+MS=56,1,300,48000 (this is for Rockwell chipsets only)


or even try AT+MS=56,1,300,46000
or AT+MS=56,1,300,42000

Add these within the extra settings field in DUN.

Please write back and clarify the exact nature of the problem

0
 
jffAuthor Commented:
I ran out of time, gave up, and bought a USB USRobotics external 56K.  I'm going
to try and install that today (pulled out the Rockwell).  Thanks for your suggestions,
if you leave them back as an answer I'll give you the points!

Thanks,
Jason
0
 
npepperCommented:
Try the following init strings:

      AT+MS=56,1,300,48000 (this is for Rockwell chipsets only)


      or even try AT+MS=56,1,300,46000
      or AT+MS=56,1,300,42000

      Add these within the extra settings field in DUN.

      Please write back and clarify the exact nature of the problem
0

Featured Post

What Security Threats Are We Predicting for 2018?

Cryptocurrency, IoT botnets, MFA, and more! Hackers are already planning their next big attacks for 2018. Learn what you might face, and how to defend against it with our 2018 security predictions.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now