Solved

why do i have a gap

Posted on 1998-10-24
9
242 Views
Last Modified: 2012-05-04
i have 6500/250 amd lately there seem to be a 10sec blank space when i first open up befor it start to load<kennake@thegrid.net>
0
Comment
Question by:midge
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
9 Comments
 

Author Comment

by:midge
ID: 1536808
has anyone out there had the same problem
0
 
LVL 1

Expert Comment

by:Timbuk3
ID: 1536809
do you have any software like surf doubler or surf express installed?

-Jesse
jwk98@earthlink.net
0
 

Author Comment

by:midge
ID: 1536810
no jesse i don't have anything like that installed no doubler no ram charger ect. any more idea? thank for you help <kennake@thegrid.net>
0
Manage your data center from practically anywhere

The KN8164V features HD resolution of 1920 x 1200, FIPS 140-2 with level 1 security standards and virtual media transmissions at twice the speed. Built for reliability, the KN series provides local console and remote over IP access, ensuring 24/7 availability to all servers.

 
LVL 1

Expert Comment

by:becredclay
ID: 1536811
Did you increase memory?
0
 

Author Comment

by:midge
ID: 1536812
yes bercedclay,i have increased the memory to no avail. thank myou anyway. <kennake@thegrid.net>
0
 
LVL 1

Expert Comment

by:becredclay
ID: 1536813
If the "gap" you describe is at startup, the increased memory may be causing it.  The computer checks memory when it boots; the more memory you have, the longer it takes to check it.
0
 
LVL 5

Accepted Solution

by:
paulvaneykelen earned 50 total points
ID: 1536814
At start up the computer checks the memory (as mentioned above) and checks the network connection and loads the drivers (before showing anything on the screen).

If you are not on a network disable all the network components and this should resolve the matter.
0
 

Author Comment

by:midge
ID: 1536815
paulvaneykelen yes i have increaase the memory and reinstalled my software and internet and none of this made any differnce. still have the sane gap
0
 

Author Comment

by:midge
ID: 1536816
still looking for a answer?
0

Featured Post

Don't miss ATEN at NAB Show April 24-27!

Visit ATEN at NAB Show to learn how our "Seamlessly Entertaining" solutions deliver fast, precise video streaming without delays for the broadcasting and media environment. ATEN will showcase its 16x16 Modular Matrix Switch (VM1600) and KVM Over IP Solution (KE6900 series).

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Title # Comments Views Activity
URL to download SonicWALL Net Extender for Mac application 4 51
WhatsApp Web playing videos with a wrong aspect ratio. 7 331
backup apps from mac 4 79
OS Sierra Time Machine 6 144
Information security is a multi-billion dollar industry. Just as lucrative is the black market industry which trades stolen identities, credit card numbers and software exploits all over the world. Nothing is hack-proof. The best one can do is make …
There is a security feature on iOS devices that is nearly impenetrable when it has been activated.  This article will provide some possible solutions as well as necessary steps to take to ensure you do not end up with a locked device.
Exchange organizations may use the Journaling Agent of the Transport Service to archive messages going through Exchange. However, if the Transport Service is integrated with some email content management application (such as an antispam), the admini…

733 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question