?
Solved

no sound

Posted on 1998-10-30
3
Medium Priority
?
210 Views
Last Modified: 2010-04-27
I have an AWE64G soundcard and have installed the Voyetra Midi Orchestrator Plus.  When playing midi files I can see the animated graphic but have no sound.  I have sound with all other applications.  What needs to be done to restore sound with the Midi Orchestrator?  I have already tried reinstalling.
0
Comment
Question by:beezard
  • 2
3 Comments
 
LVL 9

Expert Comment

by:larbel
ID: 1011974
Could it be your midi volume is muted?  Right click on the speaker icon and open Volume settins check to see if the midi mute box is checked.
0
 
LVL 9

Expert Comment

by:larbel
ID: 1011975
Or under Multimedia in control penal, select a different midi device under midi tab.
0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
billypc earned 200 total points
ID: 1011976
Check the manuals for both devices, is there supose to be an audio cable running between the cards? This sounds similar to when someone forgets to plug the audio cable between a soundcard & CD-Rom, in that case you can hear system sounds just fine but can not hear audio CDs.
0

Featured Post

Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

I use more than 1 computer in my office for various reasons. Multiple keyboards and mice take up more than just extra space, they make working a little more complicated. Using one mouse and keyboard for all of my computers makes life easier. This co…
Moving your enterprise fax infrastructure from in-house fax machines and servers to the cloud makes sense — from both an efficiency and productivity standpoint. But does migrating to a cloud fax solution mean you will no longer be able to send or re…
How to fix display issue, screen flickering issue when I plug in power cord to the machine. Before I start explaining the solution lets check out once the issue how it looks like after I connect the power cord. most of you also have faced this…
Is your organization moving toward a cloud and mobile-first environment? In this transition, your IT department will encounter many challenges, such as navigating how to: Deploy new applications and services to a growing team Accommodate employee…

601 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question