Solved

Visual Interdev

Posted on 1998-11-12
1
229 Views
Last Modified: 2013-12-25
I can connect to my database(SQL Server) thru my datasource and successfully create recordset based on my table selected. And I also can create sample data thru my workspace.

But when I try to run the application .. a message pop-up
and it did not find my server.

I have check at global.asa environment .. the information is correct.

I have check design-time and running username and password are valid.

Why retrieving my data connection during design time is ok and not during running the program and why it does not recognize my database server?
0
Comment
Question by:khairi
1 Comment
 

Accepted Solution

by:
harips earned 50 total points
ID: 1856330
Check if you have setup the DSN on the web server.

For run time, you need to setup the DSN on the web server too...
0

Featured Post

Master Your Team's Linux and Cloud Stack

Come see why top tech companies like Mailchimp and Media Temple use Linux Academy to build their employee training programs.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

An enjoyable and seamless user experience can go a long way on an eCommerce site. While a cohesive layout and engaging copy play roles in creating a positive user experience, some sites neglect aspects that seem marginal but in actuality prove very …
This article will inform Clients about common and important expectations from the freelancers (Experts) who are looking at your Gig.
The viewer will learn how to dynamically set the form action using jQuery.
The viewer will learn how to look for a specific file type in a local or remote server directory using PHP.

773 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question