Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 291
  • Last Modified:

Netscape French

When I browse a French page with Netscape 4.5, all accent etc.. are shown weirdly. Like ?# etc..

What can I do?
0
darvinham
Asked:
darvinham
1 Solution
 
bjt3Commented:
Have you tried Edit->Preferences->Navigator->Languages and adding French ?  Did that help ?
0
 
darvinhamAuthor Commented:
It doesn't work. I tried, but nothing change, always the same problem.
0
 
tenzinCommented:
Can you please post the page you are trying to look at?? I'm currently using 4.5, I just want to experiment a little.
0
The 14th Annual Expert Award Winners

The results are in! Meet the top members of our 2017 Expert Awards. Congratulations to all who qualified!

 
darvinhamAuthor Commented:
All of them do that stuff. Jus try:

http://www.yahoo.fr

For example.
0
 
bjt3Commented:
Well, I took another look at this. At first, it took some time before I could get it to fail. However, I was finally able to get something like what you are seeing.  Note that this doesn't match exactly, but it's worth another try.

Check your settings under View->Character Set.  When I use "Western", the pages look ok. When I tried others I saw something similar to what you report.  What is your setting ?  Does the problem change or get better when you try something else ?

(This is an interesting problem)
0
 
OttaCommented:
The HTML at http://www.yahoo.fr is correct, viz.

 Célébration des droits de l'homme à Paris

and Netscape Navigator (Version 2.02 for OS/2)

displays it correctly, as does WebExplorer for OS/2 Warp.

So, it is _NOT_ a "Netscape-only" browser-problem.
0
 
OeilNoirCommented:
Qu'est-ce que tu recois qui n'est pas correct?
tu recois les accent comme ca?
"Célébration des droits de l'homme à Paris"

ou bien c'est autre chose?


0
 
bjt3Commented:
So, any progress here ?  Did anything help or are you still stuck ?
0
 
darvinhamAuthor Commented:
No, all is fixed. Please, BJT3 make an answer and I'll give you the points. The problem was the Western stuff.
Thanks
0
 
bjt3Commented:
Hey, good news !  I'm pleased that your problem is resolved !
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: Path Explorer

An intuitive utility to help find the CSS path to UI elements on a webpage. These paths are used frequently in a variety of front-end development and QA automation tasks.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now