?
Solved

hard&soft problem

Posted on 1998-12-26
6
Medium Priority
?
134 Views
Last Modified: 2013-12-28
I've installed Delphi4.0(Inprise) normally, but when I'm running it my computer doesn't work(I should reboot it manually).The same problem was with Delphi3.0.
I've reinstalled Windows98 for several times but have nothing new.
CPU is Celeron266,motherboard-Gigabyte,videoadapter is s3virge.  
0
Comment
Question by:matdaimon
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
6 Comments
 
LVL 4

Expert Comment

by:istal112898
ID: 1649911
go start,RUn and type SFC. then, restore corrupted files, and update old files. you need to scan all files. and check which ever show up in the screen. 5/11/98 after is good. before it.try restoring. if you see files from 1997 or 96 restore them to the one Windows 98 has.
after this try again.
also, do not use regcleaner from Microsoft. I do not know if you are using.
reboot the system, go to the Prompt dos, type at the C:\SCANREG\FIX and then leave it do its job. then check if it gives this problem again. If it does not your problem is solved.
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:istal112898
ID: 1649912
let me know how this went.
0
 

Expert Comment

by:nbell
ID: 1649913
Could you be more specific about the problem rather than just saying it doesn't work?
0
Limited time offer using promo code EXPERTS25

Designed with a wealth of functionality and convenience, ATEN's new Thunderbolt™ 2 Sharing Switch takes your Thunderbolt setup to the next level. Now through August 31, 2017, Experts Exchange members get 25% off the US7220 on the ATEN USA eShop using promo code EXPERTS25.

 
LVL 25

Expert Comment

by:dew_associates
ID: 1649914
Matdaimon, take a moment and be very specific as to what your computer does and does not do. If errors develop, detail here what those errors are.
Dennis
0
 
LVL 4

Accepted Solution

by:
istal112898 earned 400 total points
ID: 1649915
in my Comment I said "go to C:\SCANREG\FIX"

Change it to this path, C:\WINDOWS\COMMAND\SCANREG/FIX.

see if that works fine and solve the problem.
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:istal112898
ID: 1649916
That is the command you need to execute inside C:\windows\command\
is Scanreg/FIX.
0

Featured Post

On Demand Webinar: Networking for the Cloud Era

Did you know SD-WANs can improve network connectivity? Check out this webinar to learn how an SD-WAN simplified, one-click tool can help you migrate and manage data in the cloud.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

The Windows functions GetTickCount and timeGetTime retrieve the number of milliseconds since the system was started. However, the value is stored in a DWORD, which means that it wraps around to zero every 49.7 days. This article shows how to solve t…
When asking a question in a forum or creating documentation, screenshots are vital tools that can convey a lot more information and save you and your reader a lot of time
Windows 10 is mostly good. However the one thing that annoys me is how many clicks you have to do to dial a VPN connection. You have to go to settings from the start menu, (2 clicks), Network and Internet (1 click), Click VPN (another click) then fi…
In this video, viewers will be given step by step instructions on adjusting mouse, pointer and cursor visibility in Microsoft Windows 10. The video seeks to educate those who are struggling with the new Windows 10 Graphical User Interface. Change Cu…

743 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question