Solved

Win98 IE 4.0

Posted on 1999-01-02
9
173 Views
Last Modified: 2013-12-28
I have recently upgraded to win98 from win 95 all seems ok except in IE 4.0 in the address box it won`t keep track of my addresses. When you click on the down arrow the box is empty can you help Please. TO MasseyM NO I DO NOT TweakUI can you still help
0
Comment
Question by:keith021197
  • 3
  • 3
  • 2
  • +1
9 Comments
 
LVL 10

Expert Comment

by:MasseyM
ID: 1650730
Do you have TweakUI installed?
0
 

Author Comment

by:keith021197
ID: 1650731
Edited text of question
0
 
LVL 9

Expert Comment

by:rmarotta
ID: 1650732
keith, it's not necessary to edit your question each time you respond.
Simply type your comment in the box below and press the "Submit" button.
Perhaps the cache has been emptied when doing the upgrade.
Is anything stored there after typing a site's address on the line?
Regards,
Ralph
0
 

Accepted Solution

by:
rkchopra earned 200 total points
ID: 1650733
Here are a few suggestion:

1. Check that you have installed TweakUI or not?
2. Go to View menu of IE and select Internet Options. Check the value of History, if it is Zero increase it to one or two days

Hope that will solve your problem.

Bye
Rajesh
0
Promote certifications in your email signature

Has your company recently won an award or achieved a certification? They'll no doubt want to show it off. Email signature images used to promote certifications & awards can instantly establish credibility with a recipient and provide you with numerous benefits.

 
LVL 9

Expert Comment

by:rmarotta
ID: 1650734
rkchopra,
Please post suggestions as a comment, rather than as the "answer" for a problem.

keith,
Simply reject the proposed answer if it doesn't solve your problem.  The answer will be accepted if you grade it.  You don't have to accept any answer proposed to you until the problem is solved to your satisfaction.

Ralph
0
 

Expert Comment

by:rkchopra
ID: 1650735
Sorry, this is an answer and not comment.

Rajesh
0
 

Author Comment

by:keith021197
ID: 1650736
All work ok now many thanks
0
 
LVL 9

Expert Comment

by:rmarotta
ID: 1650737
What fixed it for you?
0
 

Author Comment

by:keith021197
ID: 1650738
No!! I still have not managed to sort the problem
0

Featured Post

Free Trending Threat Insights Every Day

Enhance your security with threat intelligence from the web. Get trending threat insights on hackers, exploits, and suspicious IP addresses delivered to your inbox with our free Cyber Daily.

Join & Write a Comment

Suggested Solutions

The use of stolen credentials is a hot commodity this year allowing threat actors to move laterally within the network in order to avoid breach detection.
In this article, I will show you HOW TO: Install VMware Tools for Windows on a VMware Windows virtual machine on a VMware vSphere Hypervisor 6.5 (ESXi 6.5) Host Server, using the VMware Host Client. The virtual machine has Windows Server 2016 instal…
This video Micro Tutorial explains how to clone a hard drive using a commercial software product for Windows systems called Casper from Future Systems Solutions (FSS). Cloning makes an exact, complete copy of one hard disk drive (HDD) onto another d…
The viewer will learn how to successfully create a multiboot device using the SARDU utility on Windows 7. Start the SARDU utility: Change the image directory to wherever you store your ISOs, this will prevent you from having 2 copies of an ISO wit…

758 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

18 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now