Solved

License Problem with IW for SB

Posted on 1999-01-04
6
249 Views
Last Modified: 2006-11-17
One customer has the following problem:
Periodically, his server lost the connection license and must be re-installed.
It´s  an Epson PC with 32 MB of RAM and a 1.0  GB HD. The resource monitor shows that its cache buffers are between 60 and 75%.

Any idea?
TIA
0
Comment
Question by:asytec
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
  • 2
  • 2
6 Comments
 
LVL 4

Expert Comment

by:Zombite
ID: 1594561
Is this the error message you get ?

POLICY MANAGER - NO CONNECTION LICENSES INSTALLED. PLEASE INSTALL A CONNECTION LICENSE. ERROR # C0001005

Cause
This can be caused by the connection license either being corrupted because of synchronization problem with NDS or the connection license was either deleted from the system using INSTALL.NLM, NWADMIN, or NEAT

0
 

Author Comment

by:asytec
ID: 1594562
The message in the console is: "POLICY MANAGER ->(4,11-7): Connection license certificate is not valid. (It's a 10 users upgrade license).
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:Zombite
ID: 1594563
Is this a single server on a tree or are there other servers in the tree ?

0
Instantly Create Instructional Tutorials

Contextual Guidance at the moment of need helps your employees adopt to new software or processes instantly. Boost knowledge retention and employee engagement step-by-step with one easy solution.

 

Author Comment

by:asytec
ID: 1594564
It's a single server on a tree. The license is a 10 User upgrade. I have the 5 User License and the 10 User Upgrade License. I tried to install the 5 User only, but there is no Base License on that floppy.(is that normal???). The base license is only in the 10 User upgrade floppy.

TIA
0
 
LVL 1

Expert Comment

by:RZahm
ID: 1594565
You first should add more memmory to server. Yes you need two licences disks, one is server licence, second is for users. Did you get the right update key from novell?
0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
RZahm earned 100 total points
ID: 1594566
Does this happen after intalling a Supportpack. When yes then try to install the Licncing Service new with INSTALL, SELECT PRODUCT LISTET, LICENCIGSERVICE.
Choose not delete old files and install. Licencing will working correct.
0

Featured Post

On Demand Webinar: Networking for the Cloud Era

Ready to improve network connectivity? Watch this webinar to learn how SD-WANs and a one-click instant connect tool can boost provisions, deployment, and management of your cloud connection.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

This article describes how to import Lotus Notes Contacts into Outlook 2016, 2013, 2010 and 2007 etc. with a few manual steps. You can easily export and migrate Lotus Notes contacts into Microsoft Outlook without having to use any third party tools.
Originally, this post was published on Monitis Blog, you can check it here . In business circles, we sometimes hear that today is the “age of the customer.” And so it is. Thanks to the enormous advances over the past few years in consumer techno…
In this video we outline the Physical Segments view of NetCrunch network monitor. By following this brief how-to video, you will be able to learn how NetCrunch visualizes your network, how granular is the information collected, as well as where to f…
In this brief tutorial Pawel from AdRem Software explains how you can quickly find out which services are running on your network, or what are the IP addresses of servers responsible for each service. Software used is freeware NetCrunch Tools (https…

623 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question