login on to win95

When I turn the PC on it does not ask for the expected logon to domain screen all settings are correct and the latest driver has been installed for the network card. Once I am on the PC I can go to log on as a different user, with the domain logon screen how showing and logon normally.
I can not get the domain screen to come up first time. I wondered if it some where in the registry. Can anyone help.
Thanks
steve_millsAsked:
Who is Participating?
 
theh95Connect With a Mentor Commented:
Try this, goto the registry to Disable password Caching,
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mircosoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Network Create a new Binary Value,
         DisablePwdCaching     01 00 00 00
Automatic Logon to Profile in windwos
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Network\Real Mode Net Make sure Value "Autologon" either does NOT exist, or value is set to 1.

Good Luck

0
 
My name is MudSystems EngineerCommented:
I did once get that same bug, nothing fix it, did reinstallation of Windows...
0
 
cojonesCommented:
Cant remember the exact reg key, but do a search in your registry for autologon it will have a value of 00, chage it to 01 and reboot
0
 
knowmeCommented:
steve_mills,

Goto control panel/networks and click the properties of Client for Microsoft Networks. Check mark on Logon on to Windows NT Domain, and put your Domain name in Windows NT Domain, and click on quick log on.




0
 
mazelonCommented:
make sure that you are not set up for "windows log on" in the network properties.  if this is the case all it would have taken is the first time you logged on, if you didn't supply a password, it will never ask again..  there are ways to disable this..  do a find files on *.pwl  these are the microsoft password files and sometimes if you are to delete them... it will show up the next time you log in.
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.