• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 178
  • Last Modified:

dual boot problem

I installed mandrake 6.1 and I want to run windows 98 also but on bootup all I get is 10101010 unless I use the boot disk and then all I can boot to is linux or rescue.
What did I do wrong and how can I fix it?
0
dstott1
Asked:
dstott1
  • 4
  • 3
1 Solution
 
edskeeCommented:
I've seen this before, are you using LILO to boot? Where is LILO installed? The MBR? Are you using SCSI drives? It could be one of a few things... let me know what your setup is and I can help ya better.
0
 
dstott1Author Commented:
LILO is installed in MBR and I do get an L when booting and I don't have SCSI drives
0
 
dstott1Author Commented:
I also have 2 hard disks Linux an the second and Windos 98 on the first one
0
The new generation of project management tools

With monday.com’s project management tool, you can see what everyone on your team is working in a single glance. Its intuitive dashboards are customizable, so you can create systems that work for you.

 
kawinCommented:
I think you must install lilo again!
Check lilo config in /etc/lilo.conf after save then run "lilo".

Hope this help
Kawin.
0
 
edskeeCommented:
Yeah first thing I'd try is rerunning lilo, mighta written badly, or use linuxconf and install LILO in the boot sector instead of the MBR.
0
 
dstott1Author Commented:
Thanks!!!
0
 
edskeeCommented:
Hey thats kinda rude. I was helping you out first man! :)
0
 
dstott1Author Commented:
sorry I have a nother Question if you can help
0

Featured Post

Upgrade your Question Security!

Your question, your audience. Choose who sees your identity—and your question—with question security.

  • 4
  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now