Autorun not working

I got a Dell XPS T600 - 600mhz pIII, 40X CD-ROM, 256MB SDRAM, SONY CD-RW.  I haven't made any changes to my system.  When loading a CD in the tray, it used to autorun programs - they'd start right up.  All of a sudden, nothing autoruns anymore.  What do I need to do?
dfellerAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

biard1Commented:
Open My Computer
Open Control Panel
Open System
Click the + nect to CDRoms
Highlight the drive in question (shouldn be 2)
Select Properties
Slect the Settings tab
Check the box "Auto Insert Notification" or Auto Play depending on you version of windows.

0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
dfellerAuthor Commented:
that fixes the problem, but WHY would this check box all of a sudden become "unchecked" on it's own?  Is there a setting somewhere else I should be aware of?
0
biard1Commented:
I doubt it, but something you installed may have modified this setting on its own I guess.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Hardware

From novice to tech pro — start learning today.