I have a problem with Linux

Hello, in the last weeks I installed Linux 6.4 in my computer, all was fine except with the configuration of my video card. My computer is a Pentium II 400Mhz, 17" monitor (Proton). If someone can help me, thanks.
nofeAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

swwelshCommented:
We'll need to know what video card you have
0
nofeAuthor Commented:
My video card is:
SiS 6326 AGP True Color Graphics and Video Accelerator
8mb Bytes Video Memory, Bios Version 1.23f
Support VESA BIOS Extension Ver. 2.0

Thanks!
0
jlevieCommented:
The SiS 6326 is going to be a bit touchier to configure than some of the more generic video cards, but it is a supported chip set and ought to work. There is some good information in the Xfree server documentation specifically on the 6326 (http://www.xfree.org/3.3.6/SiS.html) that should probably be considered mandatory reading.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Linux

From novice to tech pro — start learning today.