• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 556
  • Last Modified:

TQRImage Problem

I'm trying to generate Reports with Quickreport 2.0 and Delphi 3.0. Because I want to print the content of a TTreeView I need a TQRLabel and a TQRImage Component. With the TQRLabel all is OK. But when I try to print the TQRImage I run into a problem:
In the Quickreport Preview all is perfect. If I print the same Quickreport the TQRImages are all blank.
Does anybody has an idea why that's so?

Thanks in advance
Dominik
0
weyermann
Asked:
weyermann
  • 2
1 Solution
 
EpsylonCommented:
Install the lastest updates. That's all I can recommend...
0
 
SuperSyCommented:
I have no clue, but am just curious.  

Have you tried "Send to back" on the TQRImage?
0
 
weyermannAuthor Commented:
SuperSy,

Ok, that was it. I don't know why in the hell this works, but it does.

Could you post your comment as an answer? Thanks for your help.

Regards
Dominik
0
 
SuperSyCommented:
I found this FAQ in QuickReport's website <www.qusoft.com> and it said something about printing order --- things in the back are printed before things in the front. (Or was it the other way around?)  

Anyway, glad it worked!  ^_^

SuperSy
0

Featured Post

Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now