• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 261
  • Last Modified:

frames lost properties

In my application I created several different frames at run-time. Everything worked all right. Then one day, I got the error-message "property frame.TabOrder does not exist" for all my frames. So I´m not able to see any
frame now. But when I look to the dfm-file, then there is the TabOrder-property. So what´s wrong?
Thanks
   Nicole
0
NicoleKabitzki
Asked:
NicoleKabitzki
1 Solution
 
GreymanCommented:
Have you been compiling using the VCL source, and made a change?  Have you uninstalled the relevant package somehow?

As an emergency measure, if you delete the TabOrder property from your DFM file, you should be able to load the frame into Delphi again.
0
 
NicoleKabitzkiAuthor Commented:
Ok, I deleted the TabOrder-property of the dfm-File. Now, everything is working again. The frames look a little bit different now, but it´s not so important.
I can´t understand what has happened here. Yesterday I had no problems with it and when I started Delphi today, I got that stupid error-message.

Thanks a lot, now I now what to do when
it will happen again!
  Nicole
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Upgrade your Question Security!

Your question, your audience. Choose who sees your identity—and your question—with question security.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now