Solved

hasn't Button's Image at QReport Preview

Posted on 2000-04-17
7
195 Views
Last Modified: 2010-04-04
When I Preview a report, all button's image has missed,
do you know why?

thanks for your attention
0
Comment
Question by:kelvinyu
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
  • 2
  • 2
  • +1
7 Comments
 
LVL 7

Expert Comment

by:Motaz
ID: 2725592
Use ImageReport instead of buttons

Motaz
0
 
LVL 1

Expert Comment

by:bakry99
ID: 2725598
what about property of QuickReport?
   bakry
0
 

Author Comment

by:kelvinyu
ID: 2725734
I have run it at other PC. the image can be see,

about the Report Property, I only has set the Page and Page margin
0
Independent Software Vendors: We Want Your Opinion

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 
LVL 1

Expert Comment

by:bakry99
ID: 2725896
that's good.and mean that there is promblem on your PC or delphi Not nstalled well.
  try to delete it and Drope QuickReport again. and see the result.
 or try to use Delphi5 with service back
:-)
  bakry
 
0
 

Accepted Solution

by:
SuperSy earned 50 total points
ID: 2727648
This happened to me before, and that is because one Micorsoft dll file is missing/old.  It will run fine on one machine (usually has the latest Internet Explorer) while it doesn't on another one (that doesn't).

All you need to do is install the latest common controls dll from Microsoft, and the buttons come back.

The name of the installer is called "50comupd.exe", and you should be able to find it at Microsoft's site.  Try running it in the machine that does not work, and restart the machine.
0
 

Expert Comment

by:SuperSy
ID: 2727651
I think this is where you can get it.

<http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q186/1/76.ASP>
0
 

Author Comment

by:kelvinyu
ID: 2840427
SuperSy
I have install the 50comupd.exe , after that the probelm fix.

thanks
0

Featured Post

Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Creating an auto free TStringList The TStringList is a basic and frequently used object in Delphi. On many occasions, you may want to create a temporary list, process some items in the list and be done with the list. In such cases, you have to…
Hello everybody This Article will show you how to validate number with TEdit control, What's the TEdit control? TEdit is a standard Windows edit control on a form, it allows to user to write, read and copy/paste single line of text. Usua…
Monitoring a network: how to monitor network services and why? Michael Kulchisky, MCSE, MCSA, MCP, VTSP, VSP, CCSP outlines the philosophy behind service monitoring and why a handshake validation is critical in network monitoring. Software utilized …
Monitoring a network: why having a policy is the best policy? Michael Kulchisky, MCSE, MCSA, MCP, VTSP, VSP, CCSP outlines the enormous benefits of having a policy-based approach when monitoring medium and large networks. Software utilized in this v…

734 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question