sounds

my system is a pentium k6-2 with 3d sound pro, when i run my win95 i find i have no sounds to play midi files ,.when i look in multimedia nothing is ther.
i downloade some drivers and thought i had them installed but nothing shows--what am i doing wrong.
dlawreAsked:
Who is Participating?
 
pjknibbsConnect With a Mentor Commented:
Sounds like you might be trying to install a Windows Driver Model (WDM) driver for your soundcard--WDM isn't supported under Windows 95. I'd try and download a driver which specifically says it's for Windows 95 and try that.
0
 
sorgieCommented:
go to control panel and open add remove programs open the win setup tab and make sure you have multimedia como=ponenets installed
0
 
dlawreAuthor Commented:
multimedia is installed
0
Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

 
pjknibbsCommented:
When you try to play a MIDI file do you get an error, or does the file *appear* to play but you get no sound?
0
 
DassaCommented:
Have you tried installing the original 3D Sound Pro drivers?  Not all updates you download will work.
0
 
sorgieCommented:
delete your card and let windows reinstall it and your original drivers and see if it work ok
0
 
dlawreAuthor Commented:
I USE THE DRAW SYSTEM I.E. I HAVE ONE DRAWER THAT RUNS WIN98 AND EVERYTHING IS PERFECT
THE OTHER DRAWER HAS WIN 95 IN IT AND IT SHOWS THAT NOTHING IS IN THE MULTIMEDIA SOUND. I HAVE TRYED RE-INSTALLING 3D SOUND PRO AND IT SEEMED TO GO IN ,BUT ALAS NOTHING IS SHOWING SO I CANNOT PLAY ANY MIDID FILES.
0
 
dlawreAuthor Commented:
thanks a lot it worked.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.