Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1144
  • Last Modified:

Outlook Express won't send mail

When configuring an account to connect to Supanet ISP in OE 5.5 and try to send a mail I receive the following error message :-

The connection to the server has failed. Account 'pop.supanet.com', Server 'smtp.supanet.com', Protocol:SMTP, Port:25, Secure (SSL): Yes, Socket Error: 10060, Error Number: 0x800CCOE

Can anyone help me ?

Thanks
Simon
0
muso251268
Asked:
muso251268
1 Solution
 
CokaneCommented:
There is probably a simple mispelling in your mail account...

Go to tools / accounts / mail
- have a detailed look at your mail account details - in particular your POP3 and SMTP server names  - correct them if they are wrong... try again...

If this does not work then remove and re-add your account and try that - failing this then contact your ISP as they may be having server problems.

Good Luck
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: Port Scanner

Check which ports are open to the outside world. Helps make sure that your firewall rules are working as intended.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now