Solved

Blank page with Activex viewer (Crystal Reports)

Posted on 2001-07-19
8
786 Views
Last Modified: 2007-12-19
I'm using Crystal Report 8 for reporting in my Web System . I have faced a problem that when I print
a few pages ( for example 3 pages with Landscape ), a blank page with be print out before every actual
page ( as a result , I will have 3 blank pages and 3 actual pages , total 6 pages printed out ) .
0
Comment
Question by:EduardoMax
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
8 Comments
 
LVL 4

Expert Comment

by:YodaMage
ID: 6299115
Check the properties of your groups, have you enabled blank page before? Or on a header band?

You may also want to uncheck the "keep groups together" report property. Another bizzarre bug that sometimes does this is use of the title band. Suppress it and try report again using the header band instead.
0
 
LVL 12

Expert Comment

by:DRRYAN3
ID: 6308632
Make sure that the total height of all of your sections does not exceed the height of a single page (less margins).
0
 
LVL 12

Expert Comment

by:DRRYAN3
ID: 6318123
Any additional information needed here?
0
[Webinar] Learn How Hackers Steal Your Credentials

Do You Know How Hackers Steal Your Credentials? Join us and Skyport Systems to learn how hackers steal your credentials and why Active Directory must be secure to stop them. Thursday, July 13, 2017 10:00 A.M. PDT

 
LVL 12

Expert Comment

by:DRRYAN3
ID: 6369458
EduardoMax

Do you need any additional information, or have you abandoned this question?
0
 

Author Comment

by:EduardoMax
ID: 6379024
Parece que este problema no tiene solucion, es un bug del software. Gracias a todos.
0
 

Expert Comment

by:lanfield
ID: 6390038
try looking in your section formatting id bet you have new page after or even your grouping expert you may have repeat header on all pages causing the data to just parly bump off ... ive seen it happen often
0
 

Expert Comment

by:ComTech
ID: 6390231
As before lanfield, rejected and returned to the Active Questions Listing.

ComTech
Community Support Moderator
0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
Moondancer earned 0 total points
ID: 6426936
Said, thanks for the help, no solution here;  bug in software.  Refunding points and moving as ZERO POINT PAQ.

Moondancer
Community Support Moderator @ Experts Exchange
0

Featured Post

On Demand Webinar: Networking for the Cloud Era

Did you know SD-WANs can improve network connectivity? Check out this webinar to learn how an SD-WAN simplified, one-click tool can help you migrate and manage data in the cloud.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Crystal Reports: 5 Tests for Top Performance It is complete, your masterpiece report.  Not only does it meet your customer’s expectations, it blows them out the water, all they want is beautifully summarised and displayed in a myriad of ways. …
Hot fix for .Net Crystal Reports 10.2.3600.0 to fix problems with sub reports running on 64 bit operating systems ISSUE: Reports which contain subreports fail with error "Missing Parameter Value" DEPLOYMENT SERVER OS: Windows 2008 with 64 bi…
There are cases when e.g. an IT administrator wants to have full access and view into selected mailboxes on Exchange server, directly from his own email account in Outlook or Outlook Web Access. This proves useful when for example administrator want…
In this video, viewers are given an introduction to using the Windows 10 Snipping Tool, how to quickly locate it when it's needed and also how make it always available with a single click of a mouse button, by pinning it to the Desktop Task Bar. Int…

617 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question