• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 277
  • Last Modified:

OL2000 - when forwarding some msg attachments are missing/deleted

Hello all

I have a user on a win98 laptop with Outlook 2000. His system is connected over a lan with an exchange 5.5 SP3 server (German).
Recently he had some problems forwarding messages with attachments (.doc & .xls) to someone else on the same server. As soon as he hits the forward-button he gets the message-edit-window but the attachments are missing and upon send the remain missing.
The attachments do exist in the original message (read them) and the problem only occurs with some messages (no specific type of message for as far as I can see).
He is using outlook to send RTF formatted messages, not word. Oh, and the special security-patch regarding attachments is not installed.
http://msdn.microsoft.com/ gave no clues sofar.

Anyone any ideas?

1 Solution
See if the following KB article helps at all.

eric27Author Commented:

Sorry for the delay, was out-of-office for a few days.
Your comment sure helped and I cannot believe I missed this one.
Thanks for your help, the points are yours.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Easily manage email signatures in Office 365

Managing email signatures in Office 365 can be a challenging task if you don't have the right tool. CodeTwo Email Signatures for Office 365 will help you implement a unified email signature look, no matter what email client is used by users. Test it for free!

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now