Crystal Reports 8.0 always ask for password

I have a report running from a IIS 4.0 with Cold Fusion Programming. I have also a connection to a SQL server 7.0 installed on a different computer. Always. whe I run the WEB page and try to see my report ask me for a User name and Password to make the Query to the Data base. I already apply the update for the ODBC driver and a patch for the registry but none of those work.
Do you have an idea how to fix this problem?
Thanks for your help.
carreolaAsked:
Who is Participating?
 
DRRYAN3Connect With a Mentor Commented:
Try

http://<servername>/reportname.rpt?user0=username&password0=password

See http://support.crystaldecisions.com/kbase/c2002209.asp for a discussion and other links.

DRRYAN3
0
 
DRRYAN3Commented:
Are you calling your report via html or ASP?
0
 
carreolaAuthor Commented:
I'm using html. Do you have any idea?
0
Learn to develop an Android App

Want to increase your earning potential in 2018? Pad your resume with app building experience. Learn how with this hands-on course.

 
seasons712Commented:
do u add this code in your ASP page?

table1.SetLogonInfo [DSN}, [table_name] , [sa], [password]
0
 
DRRYAN3Commented:
This question has been open for some time now.  Please return and either
1.  Accept an answer
2.  Post a comment stating that you need more information
3.  Ask Community Support to delete the question if you feel the information here has no value to you or anyone else.
4.  Ask Community Support to PAQ the question because your question was not answered but you feel the information here may be of some value to others.

Community Support is here:  http://www.experts-exchange.com/jsp/qList.jsp?ta=commspt and you can leave a message by posting a zero point question.  Be sure to reference the question ID, found in the Address bar of your browser.

Thanks
DRRYAN3
0
 
ComTechCommented:
Answer accepted by:

ComTech
Community Support Moderator
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.