Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 442
  • Last Modified:

LoadFrame release build problem

i have an application that works well in debug build..but when i compile it in release, the call the LoadFrame failed..is their an explanation or solution for this problem?

tnx.
0
polgas
Asked:
polgas
1 Solution
 
jhanceCommented:
Can you be more specific about the error?

Can you show some of your code so that we can understand what you are doing?
0
 
polgasAuthor Commented:
heres the code jhance:

     // create main MDI Frame window
     CMainFrame* pMainFrame = new CMainFrame;
     if (pMainFrame==NULL)
     {
          TRACE("CSampleApp::Main frame creation failed!\n");
          return FALSE;
     }
     if (!pMainFrame->LoadFrame(IDR_MAINFRAME))
     {
          TRACE("CSampleApp::LoadFrame failed!\n");
          ::AfxMessageBox("LoadFrame failed");
          return FALSE;
     }


i just inserted an AfxMessageBox so that i could be notified of the error..

based on MSDN, i cannot figure wats wrong with the loadframe command..tnx

0
 
ThomasHolzCommented:
I've got a similar problem and found another (similar) question (with an interesting comment) that might help you:

http://experts-exchange.com/jsp/qShow.jsp?qid=20219284
0
 
Roshan DavisCommented:
No comment has been added lately, so it's time to clean up this TA.
I will leave a recommendation in the Cleanup topic area that this question is:

Answered by: ThomasHolz

Please leave any comments here within the next seven days.

PLEASE DO NOT ACCEPT THIS COMMENT AS AN ANSWER!

Roshan Davis
EE Cleanup Volunteer
0

Featured Post

New feature and membership benefit!

New feature! Upgrade and increase expert visibility of your issues with Priority Questions.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now