We help IT Professionals succeed at work.

Tomcat JSP autoload in web-xml

afpcos
afpcos asked
on
I have a jsp that works fine when it is accessed from the
browser.

I have added it to the web.xml to load-on-startup.

However, I keep getting a Null Pointer exception when I try to start tomcat.

Any ideas...??

Thanks!!
Comment
Watch Question

Commented:
can you post the stack trace for the exception from your logs or stdout?

CJ

Author

Commented:
I have upgraded to Tomcat 4 and everything is fine now.

Thank you!

Commented:
ok.

I would then suggest you delete this question.

Cheers,
CJ
Question(s) below appears to have been abandoned. Your options are:
 
1. Accept a Comment As Answer (use the button next to the Expert's name).
2. Close the question if the information was not useful to you. You must tell the participants why you wish to do this, and allow for Expert response.
3. Ask Community Support to help split points between participating experts, or just comment here with details and we'll respond with the process.
4. Delete the question. Again, please comment to advise the other participants why you wish to do this.

For special handling needs, please post a zero point question in the link below and include the question QID/link(s) that it regards.
http://www.experts-exchange.com/jsp/qList.jsp?ta=commspt
 
Please click the Help Desk link on the left for Member Guidelines, Member Agreement and the Question/Answer process.  http://www.experts-exchange.com/jsp/cmtyHelpDesk.jsp

Please click you Member Profile to view your question history and keep them all current with updates as the collaboration effort continues, to track all your open and locked questions at this site.  If you are an EE Pro user, use the Power Search option to find them.

To view your open questions, please click the following link(s) and keep them all current with updates.
http://www.experts-exchange.com/questions/Q.11831278.html
http://www.experts-exchange.com/questions/Q.20073992.html
http://www.experts-exchange.com/questions/Q.20104603.html
http://www.experts-exchange.com/questions/Q.20127086.html
http://www.experts-exchange.com/questions/Q.20190136.html
http://www.experts-exchange.com/questions/Q.20227934.html
http://www.experts-exchange.com/questions/Q.20237346.html


PLEASE DO NOT AWARD THE POINTS TO ME.  
 
------------>  EXPERTS:  Please leave any comments regarding your closing recommendations if this item remains inactive another seven (7) days.  Also, if you are interested in the cleanup effort, please click this link http://www.experts-exchange.com/jsp/qManageQuestion.jsp?ta=commspt&qid=20274643
 
Thank you everyone.
 
Moondancer
Moderator @ Experts Exchange

P.S.  For any year 2000 questions, special attention is needed to ensure the first correct response is awarded, since they are not in the comment date order, but rather in Member ID order.

Commented:
DELETE IT upgrading the SW fixed the problem.

CJ

Author

Commented:
An upgrade to Tomcat 4 fixed the problem.
Since you found and posted your solution, I have refunded 100 points to you and closed this item, moving it to the PAQ.

Moondancer - EE Moderator

Explore More ContentExplore courses, solutions, and other research materials related to this topic.