We help IT Professionals succeed at work.

CWebBrowser2, and IE 6.0

The Master
The Master asked
on
I'm having the following problem with the CWebBrowser2 control:

On a client machine with IE 6.0, permanent cookies created on the machine are never sent back up to the server.  On a machine with any previous version of IE, the cookies behave correctly.  But under IE 6.0, the cookies are created on the client just fine, but for some reason they're never communicated to the server on a repeat client visit.

Does anyone have any idea why this might be happening?

Thanks in advance!
Comment
Watch Question

BRONZE EXPERT
Author of the Year 2009
Commented:
The computer that you are testing has likely had the "allow cookies that are stored on my computer" set to Disabled.

-- Dan
Asta CuTechnical consultant & graphic design
BRONZE EXPERT
Top Expert 2004

Commented:
Please update the experts here who have so willingly stepped in to help you, since much time has passed since your last comments, and Email notifications may not have been generated to the participating experts here due to some problems at that time.  If you've been helped, accept the respective question by that expert to grade and close it.

Asta
BRONZE EXPERT

Commented:
No comment has been added lately, so it's time to clean up this TA.
I will leave a recommendation in the Cleanup topic area that this question is:
Answered by DanRollins
Please leave any comments here within the next four days.

PLEASE DO NOT ACCEPT THIS COMMENT AS AN ANSWER!

khkremer
EE Cleanup Volunteer

Explore More ContentExplore courses, solutions, and other research materials related to this topic.