no sound

My mic is in the mic slot. What I’m trying to do is use
my computer for local phone calls.

I have just installed a Creative Modem Blaster
DI5630-5 Serial Wave Device.
Device ID     PCI\CXT1056\WDMMDM0
Device Type     Internal Modem
Every time I call someone hear it dial up but they can’t
hear me and I can’t hear them.
What to do?

My system:
System Type     X86-based PC
Processor     AMD-K6(tm) 3D processor AuthenticAMD
~300 Mhz
BIOS Version     Award Modular BIOS v4.60PGA
Audio: Creative Labs Sound Blaster PCI128
RVINES2Asked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
sorgieConnect With a Mentor Commented:
did you check your volume controls and make sure your mic isn't muted?
0
 
rayt333Commented:
Is the Mic compatable with the mic input for the modem?
Check in your modems properties and see if there is a control for the mic volume there.

0
 
RVINES2Author Commented:
To:  sorgie
Checked out ok.

To: rayt333
Checked out ok.
0
 
sorgieCommented:
try reinstalling the modem software. I assume it came with software that supports the telephone feature??
0
 
rayt333Commented:
" Is the Mic compatable with the mic input for the modem? "
Checked out OK???
 
You mean you tried a different mic and it worked?? How did you check out your old mic if it doesn't work??
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.