accented characters are shown as Junk characters on Solaris 2.8

Hi Everyone,

Accented characters are shown as Junk characters on Solaris 2.8.

These characters were displayed properly on Solaris 2.6.
Please let me know if any setting has to be done.

Thanks,
Vinay
vinayc25Asked:
Who is Participating?

[Webinar] Streamline your web hosting managementRegister Today

x
 
NetminderConnect With a Mentor Commented:
Per recommendation, points NOT refunded and question closed.

Netminder
EE Admin
0
 
ahoffmannCommented:
where (in which application) are they shown impropper?

Did you set following environment variables:
  LANG
  LC_TYPE
0
 
vinayc25Author Commented:
on browser ie we r using jsp and ejb.
nls_lang setting we have done.
we also tried setting lang but its still not working..
0
Take Control of Web Hosting For Your Clients

As a web developer or IT admin, successfully managing multiple client accounts can be challenging. In this webinar we will look at the tools provided by Media Temple and Plesk to make managing your clients’ hosting easier.

 
ahoffmannCommented:
have you identified if the problem occours in the browser or in the server producing the pages?
0
 
poggaCommented:
I'd also have a look at your locale settings before you kick off the browser (at the prompt, run "locale").  Verify that you're using a locale settings that can actually display accented chars.

One other thing you could try, is to set LC_ALL and to the Unicode (or UTF8) locale (assuming they're installed on the machine).  Either of these 2 char sets should be able to display almost every character out there.
0
 
tfewsterCommented:
No comment has been added lately, so it's time to clean up this Topic Area.
I will leave a recommendation for this question in the Cleanup topic area as follows:

- PAQ, no points refunded

Please leave any comments here within the next 7 days

PLEASE DO NOT ACCEPT THIS COMMENT AS AN ANSWER !

tfewster
Cleanup Volunteer
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.