publish settings

i am using flash mx. when i publish the movie it seems as though the publish settings are not taking effect. i change the settings but there is no change in the look of my html file (although the attributes of the embed and object tags are definatly changed).
all i want is the widow to be the size of the flash movie which i can do using javascript but my swf file is not aligned to the top and left so theres a strip of grey....
heres a link so you can see what im talking about :)

http://www.poodlefakerpunker.com/poodle.html
jamesgoodyAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

ZefferCommented:
take out this line of code in poodlefaker.html
<!--.comnewsabout<P ALIGN="LEFT"</P><eventsmusic--->
and I think you'll find that'll fix it.

Z
0
jamesgoodyAuthor Commented:
hey, thanks for the reply but its still not hugging the left and top edges of my window...
0
jamesgoodyAuthor Commented:
duh! i just got it...i just had to set the left margin and top margin attributes in the body tag. silly me. why arent they set to zero by default?!...still dont know why the publish settings arnt taking effect in my flash mx...

0
ZefferCommented:
well I generated an html page out of MX and the code was identical to yours..other than the line I mentioned above..
it must be the small browser window you're putting it into..as the default setting is to center the swf and as  you're using a smaller window it's probably confusing the browser which is doing it's best to center it.
you could probably also fix it by using percent instead of default for dimensions.
try it with a full window just to see if it aligns correctly with the defult setting.
glad you got it working anyway.. the best answers are your own:)

Z
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Adobe Flash

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.