Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 372
  • Last Modified:

Clustering and storage

I have a Problem in using the secure path after configuring the cluster,I installed secure path,installation went through without any errors.I checked in the services and found that  securepath agent is started.When I try to open the secure path manager it will ask me to create a profile ,after creating the profile and logging in it says "Currently no information in available from any host on storage system 0!".I tried re-installing but it never worked properly.The version of secure path which we used here is 3.1b.From the internet I downloaded version 4.0(which is actually an upgrade copy of 3.1b.that is if secure path 3.1b is installed on the computer only it will allow to install 4.0),after I logon it says "Secure Path installed on 'hostname' is NOT an API version 7/6/5 compatible!.".Controller what we use is msa1000 with firmware 2.38.b122,operating system is windows 2000 advanced server with sp3.System is Ml350 G3 with D14 (08/19/2002)Rom.Fibre HBA is FCA-2101.I need help on solving this issue.
0
srini_oss
Asked:
srini_oss
1 Solution
 
andyalderSaggar makers bottom knockerCommented:
0
 
LucFCommented:
srini_oss,
No comment has been added lately (320 days), so it's time to clean up this TA.
I will leave a recommendation in the Cleanup topic area for this question:

RECOMMENDATION: Award points to andyalder http:#8202153

Please leave any comments here within 4 days.

-- Please DO NOT accept this comment as an answer ! --

Thanks,

LucF
EE Cleanup Volunteer
0

Featured Post

Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now