Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 184
  • Last Modified:

Address does not complete correctly.

When typing in the email address to send to..it autocompletes.  The problem is when it completes and you press send, you get invalid or non existent document.  But, if you manually type in the address (with the abcd.com) it works with no errors.  Any ideas as to why this is happening?  TIA
0
technec
Asked:
technec
  • 2
2 Solutions
 
HemanthaKumarCommented:
Seems like a view index corruption in your NAB

From CLient

Hold ctrl+shift+F9 to build index of all the views.

From admin

Updall names.nsf -R -C

~Hemanth
0
 
scottrmaCommented:
The following discussion thread has several suggestions you might try to fix your problem:

http://www-10.lotus.com/ldd/46dom.nsf/55c38d716d632d9b8525689b005ba1c0/3a0b2a1db3b8c3f585256a64003e4c06?OpenDocument

I would recommend looking through each post in the above thread and try some of the suggestions in there. If still not working, let us know exactly what you tried changing.

Regards,

Scott
0
 
HemanthaKumarCommented:
I believe the soln was provided .. so split would justify the experts effort here.
0

Featured Post

Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now