[Last Call] Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 202
  • Last Modified:

identify text in red instead of text in black in a textarea

Hi Everybody

I have a selectable textarea with black text.
I made a engine that changes the color of the words selected in red.
Now i need to store all the text in red into a variable.
Do you know if there is a method to do this?
0
BRX
Asked:
BRX
  • 4
  • 3
1 Solution
 
negatyveCommented:
How do you change te font color? When you select your text, push it inside an array element, for example..
0
 
BRXAuthor Commented:

onClipEvent(mouseUp){
      myFocus = Selection.getFocus();
      if(myFocus == "_level0.instance1.myText"){
            // Creo il formato per la selezione
            myTextFormat = new TextFormat();
            mioColore=eval("_parent._parent.colore"+_parent._parent.laSezione);
            myTextFormat.color = mioColore;
      
            inizio=selection.getBeginIndex();
            fine=selection.getEndIndex();
      
            _parent.myText.setTextFormat (inizio, fine, myTextFormat);
      }
}

I though to add this:
mySel = new Array();
mySel.push(inizio,fine);
_parent._parent.selectionArray.push(mySel);

but the problem is that the user could select the same text more times .... or can select a part of the text already selected... do you understand?

So I think that the best thing to do is to check all the text at the end and store the red one... but i don't' really know if this is possibile.


P.S. sei negative di Flash-mx.it?
se si rispondi in italiano

bye
0
 
negatyveCommented:
>P.S. sei negative di Flash-mx.it?

sono io.. :)

Ascolta, questa è la prima cosa che mi è venuta in mente. Sicuramente non è la migliore (è contorta, e vedo che c'è un semplice calcolo matematico dietro da dedurre), ma intanto basta a capire che direzione prendere. Cancella il tuo movieclip (non serve), e nello stesso frame in cui hai messo il campo di testo, scrivi:

this.myTextFormat = new TextFormat();
//this.myTextFormat.color = this._parent.colore[this._parent.laSezione];
this.myTextFormat.color = 0xFF0000;
this.origColor = this.myText.getTextFormat(0,1).color;

this.onMouseUp = function()
{
      if (Selection.getFocus() == "_level0.instance1.myText")
      this.myText.setTextFormat(Selection.getBeginIndex(), Selection.getEndIndex(), this.myTextFormat);
};
this.searchForEnd = function(index)
{
      for(var i = index; i < this.myText.text.length; i++){
            var col = this.myText.getTextFormat(i, i + 1).color;
            if(col == this.origColor)return i;
      }
      return this.myText.text.length;
};
bottone_btn.onRelease = function()
{
      var p = this._parent;
      p.selectionArray = [];
      for(var i = 0; i < p.myText.text.length; i++){
            var col = p.myText.getTextFormat(i, i + 1).color;
            if(col != p.origColor){
                  var e = p.searchForEnd(i);
                  p.selectionArray.push(p.myText.text.substring(i, e));
                  i = e;
            }
      }
};
0
VIDEO: THE CONCERTO CLOUD FOR HEALTHCARE

Modern healthcare requires a modern cloud. View this brief video to understand how the Concerto Cloud for Healthcare can help your organization.

 
BRXAuthor Commented:
Mi sembra che funzioni... ora sono cotto domattina gli do uno sguardo piu approfondito...
comunque grazie
0
 
BRXAuthor Commented:
Ciao Nega

sembra che il tutto funzioni... ti ringrazio

Ho un'altra semplice domanda.
Con MX non ho mai lavorato molto.
Metti che ho una timeline con un keyframe ogni dieci frame ( naturalmente con delgi stop()).
Con dei pulsanti do il gotoAndStop ("frameLabel").
Se volessi usare il metodo :

button.onRelease=function(){
  gotoAndStop ("frameLabel").
}

devo necessariamente scriverlo ogni dieci keyframe per ogni bottone??
oppure c'e' un metodo piu comodo??


P.S.
Siccome sono nuovo di questo forum... mi dici come funziona coi punti???
ora che mi hai risposto ti dovrei dare dei punti???

ciao

BRX
0
 
BRXAuthor Commented:
OK mi sono chiarito da solo l'idea per button.onRelease

se ti va di dirmi come funziona coi punti...

ciao
0
 
negatyveCommented:
Eccomi qua. Le istruzioni su come dare i punti sono qui: http://oldlook.experts-exchange.com/help/closing.jsp

In pratica devi cliccare sul pulsante Accept del commento che ritieni abbia risposto alla tua domanda. Quindi assegni un voto, A, B o c a seconda del tipo di risposta.
0

Featured Post

Independent Software Vendors: We Want Your Opinion

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

  • 4
  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now