Go Premium for a chance to win a PS4. Enter to Win

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 306
  • Last Modified:

Exchange 2000 server would not run after some updates

Hi,

Our Exchange 2000 server would not function after a reboot.
Windows Explorer hangs after browsing c:\winnt
Network is not restored completly
DCOM gives error 10005
IIS would not started

What's wrong?

Harryv
0
harryv
Asked:
harryv
1 Solution
 
jivenojiveCommented:
More information required.
0
 
harryvAuthor Commented:
It looks like it is dying after installing sp4.
But when we reinstall sp4 (the system says it has sp3)
It hangs now for 15 minutes with a install
"running processes after install"
screen
0
 
slandiseCommented:
My E2K server died after installing SP4 - not exactly the same symptoms, but I ended up having to completely reformat and reload the machine, still haven't attempted to put SP4 back on.  If you look in Microsoft's newsgroups, you'll see multiple problems regarding installation of SP4.  I had no problems on any server other than my Exchange server.  You might look in those newsgroups (which are very difficult to deal with - lousy search engine) and see if you see your particular problem.  Maybe you'll get lucky and there will be a solution short of reinstallation.  Good luck!  Wish I had better advice to give you...
0

Featured Post

Problems using Powershell and Active Directory?

Managing Active Directory does not always have to be complicated.  If you are spending more time trying instead of doing, then it's time to look at something else. For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now