IIS Host Headers Disappear

I have an Exchange 2000 cluster running on Windows 2000. I am trying to add a new IIS host header to the Exchange OWA website. The new host header keeps disappearing and I have to re-add it. This is causing a major problem as users lose access to the OWA when the header disappears.
LVL 37
Jamie McKillopIT ManagerAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

adonis1976Commented:
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Jamie McKillopIT ManagerAuthor Commented:
Excellent. I was adding the new host header through IIS Admin istead of through Exchange System Manager. Exchange was overwriting my settings.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Windows 2000

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.