InstallShield hanging

I'm having a similar problem as stated previously here:

Installshield hangs when i try to install somewhat older software, and, when i go to TaskManager, wowexec & ntvdm are running when they usually aren't.  I tried to follow some of the instructions listed in the old question, but i don't have my xp cd, sony neglected to include it with my new cpu (XP Home, SP1), so i was wondering what other options i could try.  i tried deleting/moving the InstallShield folder, but that didn't work.  I also tried using the compatibility wizard, and had no luck with that.  i hope i don't have to reinstall xp, but i'm open for suggestions.  anybody who can help i'd appreciate it.  :)
Who is Participating?
LunchyConnect With a Mentor Commented:
PAQed, with points refunded (350)

Friendly Neighbourhood Community Support Admin
Installshield kept hanging when I was attempting to install my SBC DSL software and a google search uncovered the following, which worked for me. Even if their main idea doesn't work, the extensive list of what didn't work for them may give you some help.

Check out:

Good luck.
allstar2Author Commented:
I tried the print spooler directions, but that didn't have any effect on the installshield hang

....looks like they'd tried a lot of different things as well, : (  
allstar2Author Commented:
sorry ..... i'd forgotten to come back & check on my question

the answers given didn't help me and i still have the problem, i haven't found any solution on my own either, so i recommend this question be closed, with no points awarded.  the only person who responded didn't provide the solution, therefore i shall award no points.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.