[Webinar] Streamline your web hosting managementRegister Today

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 403
  • Last Modified:

Out Box Not Emptying

Using XP Home and Outlook Express, messages with attachments are not going to sent mail.  They stay in the out box.  The recipient however, does receive the email.  It only happens if there is an attachment.This happens regardless of what account I send from.  I've deleted the account and started from scratch, but still have the same problem. This just started happening today.  Steve
0
swis
Asked:
swis
  • 3
  • 2
  • 2
  • +1
1 Solution
 
sunray_2003Commented:
Dear swis,

Check this

http://support.gci.net/kb/kb79

Thanks,
Sunray
0
 
sunray_2003Commented:
0
 
shivsaCommented:
u might be having some damaged folders. in this case it may be outbox.
try to find some files like outbox.dbx, delete this file.
and restart the outlook.
everything should be ok by now.
0
Free tool for managing users' photos in Office 365

Easily upload multiple users’ photos to Office 365. Manage them with an intuitive GUI and use handy built-in cropping and resizing options. Link photos with users based on Azure AD attributes. Free tool!

 
war1Commented:
Greetings, swis!

Did you have a recent update of Internet Explorer and Outlook Express?  If so, uninstall it. Perform a system restore to day when sending mail with attachment worked.

How to Restore Windows XP to a Previous State (System Restore)
http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/itpro/managing/restore.asp

Best wishes, war1
0
 
sunray_2003Commented:
Shivsa,

I believe the question is about outlook express .. Just for your information..

Thanks,
Sunray
0
 
shivsaCommented:
Hi Sunray,

it is a general problem with damaged folder, it may be in outlook express or outlook.
i had this problem some time back and solved like this where my mails keep staying in outbox.
 
It has a very good chance applying this will solve the problem.

thanks
Shiv
0
 
swisAuthor Commented:
We've done a search for outbox.dbx and just outbox, even for hidden files, and nothing is found.  A system restore back to Monday didn't help.  Thanks for the help so far.  Steve
0
 
war1Commented:
Did you have any recent updates of IE or OE?  Uninstall them.
0
 
swisAuthor Commented:
Thanks Sunray.  The link gave some suggestions, on of which was to create a new identity then import your old info.  Worked like a charm.  Everyone's help is very much appreciated.  Steve
0

Featured Post

Hire Technology Freelancers with Gigs

Work with freelancers specializing in everything from database administration to programming, who have proven themselves as experts in their field. Hire the best, collaborate easily, pay securely, and get projects done right.

  • 3
  • 2
  • 2
  • +1
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now