Exch2003/Win2003 troubleshooting help

I installed the above combination a few months back and tested the web outlook client and was able to send/receive email.  Since then, I went ape and installed and played with Share Point 2002 beta.  I don't know if Share point is related to my problem, but currently, all email is going to my draft folder and not sending. I'm also unable to receive.

Remotely I tried to "Telnet domainname.com 25" and getting unable to open connection on port 25, connect failed.

I confirmed that Port 25 is routing to the correct box.  

I've confirmed that the SMTP server is up and running.  On the server itself, I can get back a positive connection performing telnet.  But I'm cluess how to preceed or troubleshoot.  What should I trouble shoot next?

LVL 4
ThirtAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

steinmtoCommented:
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.