Problem in agents

Hello,

I had created a agent in which I used a script library and called few sub written in library. it was working fine meeting all requirements. Later I created another Library. I copied this library from library of another database. I am using this new library in my old library.
  This is working . But if i run the program,the  sub called from the agent are throwing errors.

   Please suggest the answer
 
RajendracnAsked:
Who is Participating?
 
CRAKCommented:
Depends on the error...
Any subs, functions or vars with the same name declared globally (twice)? (note: you can declare them a 2nd time as local va inside a sub)
Does the copied library use another library that is not available? Or perhaps a circular use (A using B, B using A thus A and B indirectly calling themselves)?
Is it a type mismatch (declared as number in one place, fed with a string in the sub)?
I really need more info on the error(s)!

If you suspect its not a programmatic error, try recompiling the whole bunch...
Assume you have an agent "A", using a library "B" and "B" uses a 2nd library "C".
Open "C", save it after making a modification (e.g. type a space and remove it again), then do the same on "B" an finally on "A".
0
 
CRAKCommented:
I'd appreciate some feedback.....
0
 
RajendracnAuthor Commented:
the copied library had a function call that did not have right prameters, however the bugs were cleared  

 Regards
  Rajendracn
0
 
CRAKCommented:
Cool! So you are about to close the question?
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.