Want to win a PS4? Go Premium and enter to win our High-Tech Treats giveaway. Enter to Win

x
?
Solved

I am running Win XP HE (up to date), win xp pro SP 1a both PCs are AMD 3000 and 2600 networked with G54 Airstation Buffalo PCI

Posted on 2004-03-22
7
Medium Priority
?
754 Views
Last Modified: 2013-11-16
I cannot send SMTP on either systems and the Pro system (wirelessy connected PCI) will not allow me to log into this web site, the network used to run fine but I have recently re-installed the O/S on both machines.  The Pro runs Norton NIS 2003, and the HE has nothing at the moment as the reason I had to re-install was a bad install of NIS 2003.  Iget a Port 25 SSL error on both when the e-mail send times out.

Any ideas?

TIA
Gareth
0
Comment
Question by:cabbs
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 3
  • 3
7 Comments
 

Author Comment

by:cabbs
ID: 10652850
Sorry BTW I cannot update windows on either machine!

Error msg on Pro machine 0800cccof

Error message on HE machine 0x800CCC19
0
 
LVL 41

Expert Comment

by:stevenlewis
ID: 10653988
does your isp require ssl connections?
If using OE, go to tools, accounts, highlight your account, properties, advanced, and uncheck secure connections
0
 
LVL 11

Expert Comment

by:kabaam
ID: 10654530
just as a temp test...disable the NIS firewall and test where you were having problems.  
I had similar problems when I just reinstalled xp pro and nis 2004.
I disabled the firewall and everything was good.... next to reconfigure nis firewall.
gl
CHAD
0
Veeam Disaster Recovery in Microsoft Azure

Veeam PN for Microsoft Azure is a FREE solution designed to simplify and automate the setup of a DR site in Microsoft Azure using lightweight software-defined networking. It reduces the complexity of VPN deployments and is designed for businesses of ALL sizes.

 

Author Comment

by:cabbs
ID: 10655901
Just looked at OE and that is clear on the HE PC,  I have tried to connect without NIS on 2004 with no joy.
Thanks anyhow.
G
0
 
LVL 41

Accepted Solution

by:
stevenlewis earned 2000 total points
ID: 10663347
0
 

Author Comment

by:cabbs
ID: 10665288
Thanks v much, the MTU setting was 1458.
0
 
LVL 41

Expert Comment

by:stevenlewis
ID: 10672813
Glad to help!
0

Featured Post

Q2 2017 - Latest Malware & Internet Attacks

WatchGuard’s Threat Lab is a group of dedicated threat researchers committed to helping you stay ahead of the bad guys by providing in-depth analysis of the top security threats to your network.  Check out our latest Quarterly Internet Security Report!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

I had an issue with InstallShield not being able to use Computer Browser service on Windows Server 2012. Here is the solution I found.
This article is in regards to the Cisco QSFP-4SFP10G-CU1M cables, which are designed to uplink/downlink 40GB ports to 10GB SFP ports. I recently experienced this and found very little configuration documentation on how these are supposed to be confi…
If you're a developer or IT admin, you’re probably tasked with managing multiple websites, servers, applications, and levels of security on a daily basis. While this can be extremely time consuming, it can also be frustrating when systems aren't wor…
Monitoring a network: how to monitor network services and why? Michael Kulchisky, MCSE, MCSA, MCP, VTSP, VSP, CCSP outlines the philosophy behind service monitoring and why a handshake validation is critical in network monitoring. Software utilized …
Suggested Courses

610 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question