?
Solved

Setup Failed while installing sub-component Site Replication Service with error code 0xC1030B11

Posted on 2004-03-24
8
Medium Priority
?
805 Views
Last Modified: 2007-12-19
it told me to check the install log here's the error msg

mode = 'Install' (61953) CBaseAtom::ScSetup (f:\titanium\admin\src\udog\setupbase\basecomp\baseatom.cxx:842)
           Error code 0XC1030B11 (2833): A connection could not be made to the remote directory service, possibly due to network failure. Be sure that both directory services are running and that your network is available, and then try connecting again.

0
Comment
Question by:n00bz0r
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
8 Comments
 
LVL 24

Accepted Solution

by:
David Wilhoit earned 500 total points
ID: 10673943
It's not finding the global catalog server. Check the DNS settings, make sure this server is using internal DNS ONLY.

d
0
 

Author Comment

by:n00bz0r
ID: 10716874
thanks
0
 
LVL 24

Expert Comment

by:David Wilhoit
ID: 10719376
did it work?

D
0
Does Powershell have you tied up in knots?

Managing Active Directory does not always have to be complicated.  If you are spending more time trying instead of doing, then it's time to look at something else. For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why

 

Expert Comment

by:baksteen
ID: 10722792
I have exactly the same problem here, did it worked for you n00bz0r?
If yes, what did you do?

Thx in advance,

Baksteen
0
 

Expert Comment

by:paulunlmtd
ID: 11275249
Had this exact same error message in the middle of Exchange 2003 setup. Final solution turned out to be adding a static WINS mapping for the Win2K3 servers in the NT 4.0 domain.

Hope this helps someone else caught in this predicament.
0
 

Expert Comment

by:rmk1z
ID: 11325670
I can confirm the same situation when joining Exchange 5.5 server to an existing 5.5 organisation. The DNS entry for the new server was wrong (in fact represented a server that had been removed some time back and the name was being re-used).
0

Featured Post

Office 365 Training for Admins - 7 Day Trial

Learn how to provision tenants, synchronize on-premise Active Directory, implement Single Sign-On, customize Office deployment, and protect your organization with eDiscovery and DLP policies.  Only from Platform Scholar.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Unified and professional email signatures help maintain a consistent company brand image to the outside world. This article shows how to create an email signature in Exchange Server 2010 using a transport rule and how to overcome native limitations …
There are times when we need to generate a report on the inbox rules, where users have set up forwarding externally in their mailbox. In this article, I will be sharing a script I wrote to generate the report in CSV format.
In this video we show how to create a Contact in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Recipients >> Contact ta…
In this video we show how to create a Resource Mailbox in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: Navigate to the Recipients >> Resources tab.: "Recipients" is our default selection …
Suggested Courses

777 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question