Error using: Oracle9iAS Portal 3.0 Configuration Assistant

Hi!

I use the database version 8.1.7 and Oracle 9iAS.

I have installed 2 oracle databases and 1 9iAS database.

I've tried to install "Oracle 9iAS Portal and the login server" using Oracle9iAS Portal 3.0 Configuration Assistant.

After 27 % of the installation it aborts with the error: (from the log)

ORA-00600: internal error code, arguments: [15456], [WWA_API_MODULE], [13], [7],
 
Errors encountered in the Install process. Installation Aborted.

Can anyone help me out?

Any help is greatly appreciated!

Thanks in advance!

Regards,

Tom-Erik
LVL 1
tomerikvAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
rogerperkinsConnect With a Mentor Commented:
I think you need to find the Portal password from OID and run the configuration script manually.
0
 
tomerikvAuthor Commented:
Hi again!

I created a new database, and I then managed to install the 9i app server without errors.

However, I didn't manage to start the portal from Internet Explorer.

I tried the url: http://localhost:1521/pls/portalsk

(where portalsk was the portal_dad). But nothing happend....

Anyway, I will now try to install the 10g AS.

Thanks!

Best regards,

Tom-Erik


0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.