OWA on Windows 2000 Advanced Server Stopped working externally, only error is 36871 "A fatal error occurred while creating an SSL server credential.

Hi.  I have a Windows 2000 Advanced Server SP3 DC w/AD and Exchange 2000 installed.  OWA is enabled and has been working fine internally and externally (port forward on firewall, uses SSL cert).  I installed Panda Business AdminSecure eval yesterday and apart from some clients becoming unusable when the AV is installed remotely (!), everything seemed ok.  Except OWA cannot be accessed externally.  Other internal websites are fine, but the OWA site using https tries to load and eventually comes back with Page cannot be found.  Initially there was a red error sign on Exchange and Public in the IIS mc, but restarting IIS got rid of them.  I'm flummoxed as OWA works as expected with internal url's of http://servername/exchange and https://servername/exchange.
bpwhitehouseAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
Computer101Connect With a Mentor Commented:
PAQed, with points refunded (125)

Computer101
E-E Admin
0
 
Gareth GudgerCommented:
Make sure port 443 is not being blocked.
0
 
bpwhitehouseAuthor Commented:
Hi All
Problem is due to faulty firewall router, intermittently hanging.  Many thanks.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.