USB 2.0 Hub and USB1.1 modem not working toghether


 Hi

   I am facing a problem when I try to connect the USB 1.1 ADSL modem behind the USB 2.0 Hub It does not reach showtime state. It gives the error "Spurious ATU detected"

 Can any body tell me the reason.

rohit
rgupta79Asked:
Who is Participating?
 
rayt333Connect With a Mentor Commented:
Pretty simple to connect directly to port to check.
0
 
HippyWarlockCommented:
OS?

Is the cabling/equipment in an electrically noisy area?
0
 
rgupta79Author Commented:

 OS is windows 98,XP

 No the equipment is not in an electrically noise area

0
Protect Your Employees from Wi-Fi Threats

As Wi-Fi growth and popularity continues to climb, not everyone understands the risks that come with connecting to public Wi-Fi or even offering Wi-Fi to employees, visitors and guests. Download the resource kit to make sure your safe wherever business takes you!

 
HippyWarlockCommented:
98 on one PC and XP on another.

98 has problems with USB devices. Move USB device to XP machine. Also older BIOS's can cause problems.

Look here for  few tips:
http://www.usbman.com/Guides/Upgrade%20Card%20Manufacturers.htm
0
 
rgupta79Author Commented:


 No its XP on both sides

 any other reaasons please tell
0
 
rayt333Commented:
Many USB devices do not work well when connected to a HUB, they need to be connected directly to the USB port on the system
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.